STUDY GROUP FRIEND'S

Sunday, 21 October 2012

Keabadian Cinta By Faisal Firdaus

video
Salam.. Hai selamat berhujung minggu readers... Rindu nak creat blog... Sementara mood masih ada kan?? hehehe~~  Tetiba Cik Iman terbuka, terdengar, segala ter la.. Dan Incik FF terTag kat Cik Iman lagu "Keabadian Cinta' nih...  Lagu Fiasal Firdaus aka FF.. So, dengar2kan la... tQ faisal, tag kt Cik Iman.. ingat jugak kat kita kan?? hehehe

P/s : bf lama tu... (bak kata faisal " gosip" hihihiih~~)

Dah tu, jangan lupa melawat ke blog ni, dan jangan lupa follow cik farhah

Friday, 12 October 2012

Final Exam

Assalamualaikum.. Hai readers.. Rasanya dah lama kot tak berblogging.. Rindu kot.. Tapi malam ni terasa rajin pulak jari ni nak menaip setiap bait patah perkataan untuk di post bagi memberi laluan kepada peminat2 untuk membaca entry CIk Iman. chait.. macam #retis..... Bajett~~ Hehehe ~~

Minggu ni Cik Iman agak buzy. Sangat2 buzy.. Final exam.. Nak naik sem baru.. yeyyyy~~ Dah jadi senior... Boleh buat hal macam senior2 yang lain... (Jangan buat, tak baik... Tu ha~~ senior baca entry Cik Iman )

Kepada sesiapa yang dah follow Cik Iman.. Sorry tak sempat nak follow... Coz, buzy study.. E.X.A.M.. Nak pointer 4.00.. hihihih~~ Korang doakan Cik Iman ye~~ Nanti lepas exam baru Cik Iman mula beroperasi sepenuhnya kat umah nak melayan Blog ni... So, kepada sesiapa yang follow, tinggal jela jejak kat mana2.. Supaya Cik Iman dapat mengesan anda.. Tak perlu guna GPS.. ^^V

Propa kan??? study ni.. tasawuf...Buat study group dengaan Nisa n Faiz.. hehehe~~ Dapat A.. hihihi~~
Dah rasa Zauq dalam diri ni... Tazkiah.. lalalal~~

Thursday, 4 October 2012

PENCARIAN MODEL FAF KUALA LUMPUR

Helo.. Hi all.. hari ni nak story mori sikit.. Cik Iman join contes ni pulak.. ape yang cik iman gilakan sangat tak tau la.. sejak akhir2 ni join contes model jek.. nak tenangkan fikiran, dah nak final minggu depan.. hehe~ if korang nak mencuba, boleh la join. Korang just click HERE

Syarat penyertaan dia tak ketat dan tak susah. kalau yang teringin nak jadi model.. Yang sekadar nak mencuba.. if tak comey., (jangan rendah diri) nanti lepas makeup cun la kan?? hehe~~ yang peluang best.. Sape yang size body XXS dan XXL serius boleh join.,.



Berat : 50 kg
Tinggi : 163
Ukuran Badan : 34-28-35


Jangan risau, ade hadiah,.. Nak tak??
Hadiah UTAMA :
Model utama bagi semua keluaran FAF Kuala Lumpur sesi '13/'14
1x set penjagaan wajah Miracle Tab *RM250*
EX Radiance Activator *RM130*
Sehelai tudung chifon 3 layer *RM75*

So, doakan la CIk Iman ye.. Cik Iman nak berjaya jugak.. amin~ Chayyok Iman Nasuha

LIKE Cik Iman

Salam.. heloo readers yang baik hati.. malam ni cik Iman nak post 1 lagi.. Tapi, korang tolong la like Cik Iman ye... LIKE je.. boleh tak?? Mudah2 korang yang baca entry ni ada hati nak like Cik Iman k.. link ape yang korang boleh like? ok.  Cik Iman join contes Model Butik Pengantin Sentuhan Nadhira.. harap2 dengan usaha Cik Iman, dapat.. hehe~ AMIN~~

Tolong like page ini

Dan like gambar yang ini..
Pastikan korang like gambar Cik Iman yang ni tau..