STUDY GROUP FRIEND'S

Monday, 11 June 2012

Muslimah Talent

aCcHoOowww..... aCcHoOoww.... awat bersin ni.. ?? alahai... rupanya blog cik iman ni dah bersawang.. sekian lama cik iman tak hupdate... rindu woo dengan blog ni... rindu nak tulih entry merapu~~ hehe

nak tau tak, baru2 ni Cik Iman ade join Model Talent.. bukan baru2 ni.. memang baru pun.. hehe.. mana tau dapat... Cik Iman ni pun bukan comey... takpe lah.. try jek.. alahai.. bila fikir balik, orang kurus cekeding tu boleh je jadi model, takkan Cik Iman yang ayu, comey, molek ni tak boleh.. ayat mau confident jek.. hehehe~~ macam la dapat... mudah2 dapat.. amin~ kalau nak di ikutkan dulu Cik Iman penah try apply Model.. lupa model ape.. Cik Iman dapat, tapi tAk g jek.  mana tau dapat lagi. cuba dulu, baru tau. 


Asal yang jadikan Cik Iman yakin join Model Talent ni sebab citer kat Kuala Selangor la.. time Cik Iman keje part time dengan Ibu Hamidah (consultant) jadi fasilitator.. hehe~~ ade la sorang akak peserta ni. dia tiba2 datang kain Cik Iman. then tanya, "adik ni model ke?" ape lagi.. Cik Iman pun tanya la balik, " ade macam model ka? " ayak~~ yela, dari dulu lagi Cik Iman minat nak jadi model.. hehehe~ ala~~ bukan sorang penah tanya cik Iman macam tu.. tapi kali ni lain ckit.. sebab akak ni penah jadi model. kikiki~~ macam2 la akak tu tanya. dia carikan Cik Iman tempat untuk jadi model. tapi cik Iman taK kisah sangat..segan noo~~ ape2 hal pun, Cik Iman terima dengan redho.. hehe


2 comments:

Izzah Ab Aziz said...

fffuuyyyoohh ! jadi model lahh.. tahniah. ehehe.

iman nasuha said...

eh, xde la.. saje je.. x tau dapat ke x... :)