STUDY GROUP FRIEND'S

Wednesday, 7 November 2012

Mask II- Muka tanpa duri

Salam.. Hai readers.. Tiba2 hari ni cik iman meroyan nak post entry ni.. Lama dah peram..  Cik Iman nak perkenalkan satu product yang mencabut duri dan segala bintik2 kat muka Cik Iman. Bendalah ni laki ke pompuan, sume boleh...  Cik Iman dah try, serius, puas hati. korang bila lagi...  Ceh, Promot ni



4 pcs - Rm10 (kepada yang nak mengoder tu, jangan la beli 1 jek, memang la mahal postage dia. hehe..)

Tapi pakai memang puas hati...  tak caye ke?? cik iman dah try.. bukan saya je try, adik Cik Iman pun try...
Ape? nak oder?? hanya di jual di sekitar melaka.. atcualy #KUIM so, tersangatlah terhad untuk penghantaran. Kalau nak sangat2, or macam kemaruk sangat nak try, boleh email saya. Postage hanya RM8.
Dah tu, jangan lupa melawat ke blog ni, dan jangan lupa follow cik farhah

3 comments:

lizaghani said...

alaa, nampaknya postage lagi mahallah dari harga mask dia. duri kat hidung dah banyak tumbug dah neyh.hehe

iman nasuha said...

bukan beli 1 jek cik adik cyg... hehehe.. kene beli banyak la.. kalau beli 1,.. mmg la mahal postage...hehehe

Syah said...

Hai !Jom join giveaway ni!


http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html