STUDY GROUP FRIEND'S

Monday, 4 February 2013

Minat Nak Jadi Model?

Assalamualaaikum... Yuhuuuu~ helo~ helo~

Ok fine, be serious okey.. gatal dah jari2 ni nak type entry.. (so, anda di luar sana. sila abaikan yang gatal tu.. hehe~) 

Cik Iman nak promot APJ.. ape tu APJ?? tak kenal lagi kan?? so, sesiapa yang berminat nak jadi model ke, tak kira lelaki atau perempuan, comey ke, tak comey. buleh join selalu deh (kecek klate) so, jangan lupa

like Allong Putra Jaya FanPage

-----> Lagi yang Cik Iman nak promot, Cik Iman pun salah sorang student Allong Putra Jaya. Ceeewah~ nama Cik Iman kene ade... nak bagitau, yang Cik Iman ex-Student Allong juga. hehehe~~

Buktinya.. Pic Gang Kami orange group (^_^)  HAI SIFU ALLONG~~


Yang tengah tu sifu kami. Encem kan? ^^V 

Seriously, memang best, memang enjoy. Sangat2 best. So, ape lagi jom la join.. Tak salah kan kalau mencuba.. lain dari yang lain.. Cik Iman suka je nak join. (Cik Iman, suka nak amek gambar sebenarnyer~ hehe~~)

Make sure, korang kene la bagi kerjasama dengan Allong. Okey.. 

Ha~~ lupa, lagi 1 Cik iman nak bagi tau, sape nak jadi photographer ke, MUA ke.. Boleh sangat2 nak join.. teramat dialu- aluan. Bukan terbuka untuk yang minat nak jadi Model je okey.. 

3 comments:

lizaghani said...

eh, akademi apa pula neyh.caner nak join?

iman nasuha said...

boleh klik kat allong putra jaya... so, jom la join.. :)

Ramdan Omar said...

waa..cun lah awak...jatuh hati dibuatnya saya