STUDY GROUP FRIEND'S

Tuesday, 9 April 2013

Abah - Pandangan Mata Hati By Saiful Nang


Seroiusly sedih giler nengok video ni.. menitis Air mata Cik Iman tengok video ni. Iktibar .. Bila jadi anak, macam mana sekalipun ayah tu, jangan derhaka.. Sedih giler Cik iman tengok Video Abah ni.. terasa banyak dosa.. Asyik2 ayah di persalahkan.. Sedangakan kita tak tahu, pengorbanan ayah pun besar dlam hidup kita yang sebenar... So, kepada yang tak mengenali sape itu Saiful Nang boleh like page dia... okey.. Video ni sebenarnya untuk client mereka medic mesir . Ramai dah share video ni.. Kepada sesiapa yang nak share pun, silakan...So, nak tahu lebih lanjut sila sudikan jari untuk KLIK SINI----> Saiful Nang

1 comment:

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/