STUDY GROUP FRIEND'S

Thursday, 16 May 2013

Selamat Hari Cikgu

Assalamualaikum and hi readers.. Salam Khamis yea.. I am pretty sure that most of us love their own life. Study, study and study until liang lahad. hehehehe~~  And so i do, but what happened now is that, I was over a month semester break! oh my god.. Nasib baik tak lama sangat kan.. Tinggallah lebih kurang dalam 2 minggu lebih, balik la Cik Iman, ayuh kembali masuk kuliah ye.. So, bila  dah ade idea nak creat blog, maka banyak lah celoteh Cik Iman.


Oh yea, lupa nak wish, "SELAMAT HARI CIKGU"  buat Ummi & Abah kerana telah mendidik Cik Iman dan adik menjadi seorang manusia yang berjaya. Ceewah.. Tak lupa juga buat para2 guru, tak kira la guru lama ke, guru yang baru sebulan jadi guru ke.. tak kisah. yang penting bergelar guru. Jasamu tak dapat dikenang. Cikgu2 Cik Iman, dari sekolah tadika, sekolah kebangsaan, sekolah menegah. Ustaz2 & ustazah2 yang telah mendidik Cik Iman. Seriously cik Iman time tinggal kat asrama dulu sangat nakal. hehe~~ Syukran. And last, lecturer2 Cik Iman time study dulu sampai la Cik Iman di peringkat Master. errrrr~~ Doakan sampai pHD pulak k.. Amin ya rabbal alamin...  
"SELAMAT HARI GURU"


Thank you and alhamdulillah  for everything
regard : Cik Iman Nasuha

2 comments:

Mia Liana said...

selamat hari guru ya...

iman nasuha said...

selamat hari guru jugak... :)