STUDY GROUP FRIEND'S

Thursday, 4 July 2013

Barang murah untuk student

Jeng, jeng, jeng.... Hello, Cik Iman nak share buat student yang tengah berjimat ni.. lagi2 adik2 junior Cik Iman... Tau tak, barang2 murah ni sebenarnya amat sesuai dan amat bermakna buat kami student yang belum berumah tangga dan menyewa umah, jimat makan, jimat segalanya... Cehhh~ Kalau tak tau, sila la join kami.. ^^V

Tau tak ape dia??? Contohnya, ALMARI kain.. sebenarnya cik iman tak pernah ade almari kain.. baru je beli, naim belikan.. Rm19.90 je.. hehehe... comel sangat.. kaler biru gitu...Tq naim.. hehehe...Kebetulan Cik iman ni mana la sempat nak melipat, sesuai la untuk student macam cik iman, gantung je baju.. Yang penting kemas dan teratur.. Baru comey.

Satu lagi, BAKUL BAJU. ala, yang lipat2 tu... Boleh di bawa kemana ja.. Rm2 je.. Boleh beli kat kedai 2 hengget... Bakul tu untuk student yang tak suka gantung baju, then malas nak lipat baju.. Sesuai la tu.. Baik ngaku sape yang tak lipat baju.. hehehe~ agak rosak je, gamaknya baju korang tu belambak sehinggakan boleh merosakan dan mengoyakan bakul tu, korang boleh shopping bakul lipat warna warni kat kedai 2 hengget tu...

Haaaa~ SELIPAR.. korang selalu lupa nak beli selipar kan?? selipar ni penting kot.. Tak kan la korang nak g umah member, pakai kasut kuliah kan... So, murah2kan la duit tu nak beli selipar. Tak payah nak beli selipar mahal sangat. Dekat kedai Rm2 pun ade.. Cik Iman beli selipar epal, baru Rm5.. Terkezutttzz murah kan?? Selipar tu kebetulan je beli. Coz, selipar cik iman tiba2 putus tepi jalan.. Buat malu je.. Sabar je la.. Dah CIk Iman kuar duit beli selipar baru.. Sabar je kan?? hehehe~~

2 comments:

Nasuha said...

Salam kak selamat berpuasa...

iman nasuha said...

wasalam adik nasuha... selamat berpuasa... ^___^V