STUDY GROUP FRIEND'S

Saturday, 11 August 2012

kalau tak nak follow, jangan tag nama dah follow

asslamualaikum hai readers... hari ni cik iman terasa geram jek.. coz macam melampau pulak BLOGGER yang main tipu... faham kan ??? dah lama jugak Cik iman perhati.. ade di antara BLOGGERS yang dia tak follow pun, tapi dia just komen " Done Follow Iman Nasuha" bukan Cik iman je kene.. ade jugak yang terkene, alasannye "I tak jumpa la mana nak follow" 

so, cik iman rasa, u kalau nak orang follow u, tak payah nak "Done Follow" tapi tak follow. tak baik kot.  cuba la jujur, i bukan nak kata i baik. tapi sekurang- kurangya i takde la tipu macam tu..
SORRY la kalau ade yang terasa. tapi kesian kot kat orang yang bagi link tu, tapi u tak jenguk pun.. kalau u taknak follow pun, just nengok je blog dia pon ok.. tapi tak pun u jenguk blog dia tu.. tak kisah la dia ke, Cik Iman ke... coz cik iman geram la.. jangan menipu, kita nak berblogger cara baik... kalau main tipu, takde pun orang nak layan.. lama2 orang perasan keJAHATAN u tu..

senang je kalau cik iman, u dah follow bagi link, tapi jangan le tipu... GERRrrrrr~~

NAK BERBLOGGER JANGAN LA MENIPU YE SEDARI...
tegur kerana Allah...


19 comments:

dayteenlea said...

biasa la tu :0

iman nasuha said...

bukan ape, kesian kot kat member tu... kalau takde sape tegur, dia tak tau... betul x?

Aien Shitobi said...

biase laa , batak followers kan ?

iman nasuha said...

betul tu... hidup biar ikhlas ... tak baik menipu... kalau taknak follow it's ok.. kesian kt kawan tu kot...

Iera balqis said...

klo sye kan,,biar kte ikhlas visit & follow blog seseorg tu..jgn nak ckp yg "done follow ur name" tapi padahal xfollow pon..sama la dgn kte nie..kte dalam dunia blogger nie kena ikhlas & jujur..bila kte tipu ,, satu hari nti pasti ade org yg akn lakukan yg sama terhadap kte..so ,, the moral of story..kte perlu ikhlas & jujur..itu plg penting..da-2 xmau nak marah-2..xelok..bulan ramadhan nie jgn simpan dendam kemarahan tu.. *PEACE*
Happy berblogging dear XD
If u free time visit my new entry yea ;)

iman nasuha said...

thanks na... bukan nak marah.. kalau i kene takpe.. i diam je.. tak kisah pun, tapi tadi nengok ade yang komen cm tu.. tapi alasan... memang tak munasabah... kesian kot kawan tu...

Nelly The Strange said...

betul2 !!

iman nasuha said...

:)

Prince of Noob said...

done follow hehehe... no seriously... done follow... - Noob

iman nasuha said...

alahai.. thanks na... hihihik~~

ell lina said...

sy betul2 dh follow..hehhe..tak tipu2..;)

iman nasuha said...

ayyyyoooo~~ ^^v

Afiq Din said...

garang gak cik iman nih

ras'yatul shop said...

btul3.. dh byk kali dh kena mcm ni.. =(

iman nasuha said...

mudah2 mereka yang buat tu, sedar.. tak baik buat kat kawan2 macam tu...

✖ChocoBox✖ said...

sabar cik iman. .hehe.. done follow btl2 cnie. .follow blik klu sudi... :)

jA_ae(N) said...

sama la. kat shout box tu kata dah polo bagai. tengok tak hade pun. mangkok tul.

iman nasuha said...

tu la manusia... kalau tak di tegur makin menjadi...

diana said...

dah lama tak de orang follow blog akak..huhu..
sedih..:)