STUDY GROUP FRIEND'S

Friday, 12 October 2012

Final Exam

Assalamualaikum.. Hai readers.. Rasanya dah lama kot tak berblogging.. Rindu kot.. Tapi malam ni terasa rajin pulak jari ni nak menaip setiap bait patah perkataan untuk di post bagi memberi laluan kepada peminat2 untuk membaca entry CIk Iman. chait.. macam #retis..... Bajett~~ Hehehe ~~

Minggu ni Cik Iman agak buzy. Sangat2 buzy.. Final exam.. Nak naik sem baru.. yeyyyy~~ Dah jadi senior... Boleh buat hal macam senior2 yang lain... (Jangan buat, tak baik... Tu ha~~ senior baca entry Cik Iman )

Kepada sesiapa yang dah follow Cik Iman.. Sorry tak sempat nak follow... Coz, buzy study.. E.X.A.M.. Nak pointer 4.00.. hihihih~~ Korang doakan Cik Iman ye~~ Nanti lepas exam baru Cik Iman mula beroperasi sepenuhnya kat umah nak melayan Blog ni... So, kepada sesiapa yang follow, tinggal jela jejak kat mana2.. Supaya Cik Iman dapat mengesan anda.. Tak perlu guna GPS.. ^^V

Propa kan??? study ni.. tasawuf...Buat study group dengaan Nisa n Faiz.. hehehe~~ Dapat A.. hihihi~~
Dah rasa Zauq dalam diri ni... Tazkiah.. lalalal~~

8 comments:

piko ija said...

gudluck iman...hehe

iman nasuha said...

tq piko... lalalal~~

Khalilah MNor said...

Dah dpt A dlm tasawwuf, boleh la jd ustazah pulak pas ni... Hehe

iman nasuha said...

haha.. ustazah ye?? insyallah... kalau tuhan bg rezeki ke ctu.. lalalala.. :P

MéuzAngelo™ XXIII said...

gudluck exam nnt, buat yg terbaik :) [singgah sini pulak :)]

iman nasuha said...

ok.. tq meuz... :) encemnyer blogger ni.. lalal~~ :P

Nasuha said...

Good luck :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

rajin study group. sy tak pernah study group.