STUDY GROUP FRIEND'S

Thursday, 4 October 2012

LIKE Cik Iman

Salam.. heloo readers yang baik hati.. malam ni cik Iman nak post 1 lagi.. Tapi, korang tolong la like Cik Iman ye... LIKE je.. boleh tak?? Mudah2 korang yang baca entry ni ada hati nak like Cik Iman k.. link ape yang korang boleh like? ok.  Cik Iman join contes Model Butik Pengantin Sentuhan Nadhira.. harap2 dengan usaha Cik Iman, dapat.. hehe~ AMIN~~

Tolong like page ini

Dan like gambar yang ini..
Pastikan korang like gambar Cik Iman yang ni tau.. 


3 comments:

Faz Abas said...

Dah "Like" your pic., smg menang nanti :)

Sila “Like” page “Faz&Fyda Collection” dan dapatkan voucher RM30 bagi mereka yang introduce 10 orang kawan dan “Like” page “Faz&Fyda Collection”. Voucher terhad untuk 10 orang terawal sahaja.

Untuk claim voucher, anda perlu meletakkan nama anda dan juga nama kawan-kawan anda di ruangan “komen” post “tudung hanger”, dan boleh terus menggunakan voucher selepas mendapat pengesahan daripada pihak Admin.

Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan barangan “Faz&Fyda Collection” sempena hari raya aidil adha yang bakal menjelang!
http://www.facebook.com/pages/FazFyda-Collection-Abaya-Baju-Kurung-Tudung-etc/235994003193434

zaimzero said...

ok i follow u-http://zaimzero.blogspot.com/2012/07/minuman-kolagen-el-marino-hot-hot-hot.html

iman nasuha said...

ok.. :)