STUDY GROUP FRIEND'S

Thursday, 23 February 2012

HACKERS NI MACAM TAKDEK KERJA, TAPI ADA MANFAATNYA

assalam alaik... helo2... lama dah cik iman tak on9 blog.. dengan keadaan busy sebagai student... (buat2 busy) rindu la jugak kat blog ni... pagi ni terasa gedik je tangan nak taip entry setelah sekian lama tak update blog. by the way, time aku tengah siapkan assingment, sambil menyelam minum air. terpandang dan terbuka la fesbuk. macam ye tak yek je aku ni.... hehe~~

teringat satu ketika dahulu time blog aku kene hack dengan sekumpulan hackers yang bertamadun. ceh,,,  dak2 ni la yang hack cik iman.. cyb3r4rmy . time tu tak terfikir pun dak2 hackers ni jahat ke ape... sebab takdek yang secret pon dengan blog cik iman ni... kadang2 terfikir jugak, ape hal dorang ni hack orang ye?? rupa2nyer ade kegunaan jugak dak2 ni takdek keje buat bendalah ni.. cik iman terbaca artikel kumpulan macam cyb3r4rmy ni... tapi nama dia dragonforce.agak2nyer sahabat handai orang la kot. sebab kalau buka page   cyb3r4rmy  jek, ade je nama dragonforce.

yang bagusnyer dorang ni, dapat menangani isu page murtad,... bahaya untuk umat islam tu... sekurang2nyer dorang ni buat benda ni ada yang mendatangkan hasil yang baik untuk diri sendiri dan orang ramai.. lepas ni korang g hack dak2 gay ngan dak2 lesbian pulak na... ^_^V

nak baca selanjutnyer tentang dorang dalam berita.. masuk berita tuuu~~ , KLIK SINI



2 comments:

ctk said...

betoi2...lau hack page yg merosakkan akidah umat Islam bagussss! :D

iman nasuha said...

tu la... bagus gak dorang ni.. ade kegunaan jugak dak2 ni.. hehehehe