STUDY GROUP FRIEND'S

Thursday, 23 February 2012

JOM FOLLOW CIK IMAN

helooo, dah lama tak update blog mucuk masam ni... rindu giler.. ummmuah.. muah... muahhhksss... cium blog saya... hehehe. baru pagi tadi update tentang hackers. serius ni, lama tak update, malas nak modify blog ni... shout box tak berfungsi, macam2 lah... header tak pasang lagi... so, nanti kalau rajin la cik iman modify.. okey, sape2 yang nak follow cik iman ni, tulis je kat kotak komen tu.. kalau dah follow ke, kadangh2 cik iman ni bukan perasan sume ni.. almaklumlah dah busy.. (macam YDP Danial je busy ni.. hehehe )

so, cik iman nak ingatkan, kalau nak follow, follow jek, kalau senang nanti cik iman follow korang k...memang nak korang yang lalu lalang dalam ni follow cik iman. then, letak URL korang kat bawah ni,, nanti cik iman follow balik... jangan main tipu ye... tak baik.. tuhan marah..... ^_^V

khas buat korang yang jenguk, sambil lalu lalang dalam blog cik iman ni.... ^_^V 
doakan cik iman g kelas masuk ape yang lect ajar ye... ^_^
sebelum turun rumsis, ade cermin. tiap2 pagi cik iman salu lari nak tengok cermin tu... nak tau, cun ke tak nak g kuliah.. hihihih

2 comments:

ctk said...

amboiii...pantang nampk cerminnnn...hehehehe...bz bebenor kmu yeeee....

iman nasuha said...

hahaha... ctk... rindu kamoooo