STUDY GROUP FRIEND'S

Saturday, 24 December 2011

Dakwah Santai.. Memang Best

 Haloooo~~ pagi ni cik Iman nak share 1 lagi video menarik...video ni memang santai.. santai dan sempoi... salah satu penyebaran Islam yang santai dan Berkesan... bagi sesiapa yang tak faham apa itu hukum2 Hudud.. jom la layan..  memang terbaikk la short film ni... yang menarik lagi, Cik Iman nengok part Mat Luthfi.. kenal kan dia?? Jom layan... so, sekarang kita tengok dan dengar ape yang dia nak sampaikan... 
" sampaikan nasihat walau sepatah ayat "


4 comments:

NoorHafiy Budax Lanun said...

Assalamualaikum kak iman... datang baca entry nie... huhuhu... Saya paling suka dengan dakwah yang santai mcm nie... senang nak faham apa yang di sampaikan....huhuhu... Tapikan hukum hudud kat M'sia nie masih blum dapat dilaksanakan coz masih banyak lagi yg blum faham ttng hudud nie...

zarah halus said...

baca entry ni... best la dakwah santai macam ni,,,

iman nasuha said...

wassalam... ye sy lanun... akak pun suka dakwah macam ni... memang la hukum hudud ni belum lagi di laksanakan.. tapi sekurang2nyer, masyarakat faham ape tu hudud... ye tak.. :)

iman nasuha said...

thanks yea Zarah Halus...