STUDY GROUP FRIEND'S

Sunday, 25 December 2011

Segmen : BLOG PALING MENARIK HARI INI IALAH...



 sambil intai blog  dorang ni, "tersepak" pulak blog Uncle Ben Ashaari..
jeng~ jeng~ jeng~~~ 1st time ni.. salu kalau Uncle Ben  buat segment, pandang sebelah mata je.. lalu je kat blog dia.. kali ni saje buang tebiat nak join.. 
sebelum tu dengan penuh rasa comel dan tak malu, Cik Iman nak sound sikit kat Uncle Ben , "u jangan nak sombong2 ok dengan i.. (follow le Cik Iman ni. hehe..).". manje tak?? haha~~ orang yang berani cakap cam tu dengan orang yang dah berkahwin, Cik Iman je la.. ada brann ke?? 

antara banyak2 blog... blog ni salu Cik Iman ushar... blog ni la.. ala,, blog ni ha.. :) Blog Cik Nurfarah.. sebab ape?? sebab aku masih lembab lagi nak pakai tutorial yang dia ajar... hari ni Cik Iman mengadap lappy, fikir je, macam mana nak buat blog macam dorang ni.. hehe~~ 
to Cik Nurfarah, tolong ajar saya buat blog comel.. 

lagi 1 blog ni. dia memang cun, Cun lah.. hehe~~ .Cik Cantik Molek..
lagi 1 ni memang korang kene klik.. dia memberi inspirasi buat Cik Iman Zam Zam
peace~~

5 comments:

LZ Qimayra said...

dtg dari segmen yang sama. jln2 kat sini dan follow skali :)

http://lifewifvanessa.blogspot.com/2011/12/blog-paling-menarik-hari-ini-ialah.html

follow back kalau sudi ^^

cikladybird said...

dtg dr segmen abg Ben..
salam perkenalan..^_^

masz86 said...

Singgah dr segmen Abg BA...

http://masrinasidek.blogspot.com/2011/12/blog-paling-menarik-hari-ni-ialah.html

Areliff said...

Blogwalking dari segmen BLOG PALING MENARIK HARINI he3.. rerajin melawat la sini http://www.areliff.com/2011/12/blog-paling-menarik-hari-ni-ialah.html

faizulosman said...

blog ni mmg hari2 menarik...

http://www.mohdfaizulosman.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-paling-di-minati-by-nizam.html