STUDY GROUP FRIEND'S

Saturday, 10 December 2011

short film - TOMATO


hai, ape khabar... rasanya dah lama sangat Cik Iman tak meng"update" blog ni... rindu sangat2.. hehe~~ almaklum la dah tinggal kat asrama... Darul Tuba.. tak lama nanti Cik Iman Update pulak entry rojak time Cik Iman kat Darul Tuba ni.. memandangkan jam pun menujukkan 1.05 a.m.. so, tak mau la Cik Iman buang masa... TOin kepala dia..~~ hehe~

malam ni nak share entry tentang "tomato" kenapa tomato??  jom layan video ni.. kalau tak nengok rugi... tapi cayalah korang... ^_^ jangan tak nengok taw.. sila rajin2 klik.. Toin..~


So, dah tengok video ni, ape komen korang???? best?? menarik?? tertarik?? Cik Iman memang betul2 suka la short film - tomato ni... memang best... cweet cangat.. macam mana Cik Iman boleh klik short film ni, Cik Iman nengok kat Fesbuk Hilal Asyraf... buat pengetahuan korang.. dorg ni sume student yang study kat China... tapi mantoooppp la.. siap baca ayat quran... (actually, Cik Iman suka part tu...hehe.. )

4 comments:

mizz pelangi said...

seriously mmg best short film ni..tersentuh kot..huhu

iman nasuha said...

thanks na... ")

husna said...

eeeeeee....bes3,cik iman nasuha,follow la blog kite same...ea..husnayasin.blogspot.com

iman nasuha said...

okey.. rodgerrrr.... hehehe