STUDY GROUP FRIEND'S

Sunday, 18 December 2011

entry MAKEUP

helooo... ape khabar semua....pagi ni cik iman tiba2 terpandang 1 blog ni... blog makeup la... yang tertarik menariknyer, cik iman nampak barang2 makeup..

credit by Fareha Rahmat

arhh., rambang mata.. gilerrrrrr di buatnya... dah lama kot cik iman follow blog Fareha Rahmat ni.. tapi takde kesempatan... seriously kalau bagi awek2 yang minat dengan makeup, barang makeup... tak cukup barang makeup ke... korang boleh klik kat link ni.. Fareha Rahmat.. nama dia dah macam nama adik Cik iman... blog ni, ada jual barang2 makeup, perkhidmatan makeup.nak kawen ke, nak tunang ke.. boleh klik ushar blog akak ni .. macam2 la....  hehe.... kalau korang2 berminat, klik je Fareha Rahmat.. 


dah klik situ. korang klik je sini Comelnyer Cik Iman @ Comel lagi Cik Iman kalau tak klik, cik Iman toink kepala dia.. hihihi~~


2 comments:

Cikgu Jaja™ said...

hehe..kak jaja xreti make up..heh

iman nasuha said...

yeke?? hehe.. jom la belajar makeup... :)