STUDY GROUP FRIEND'S

Thursday, 1 August 2013

Kalkulator Zakat Fidyah

Ha.. Assalamualaikum korang... Cik Iman nak tanya ni, ade sesiapa yang tak lagi bayar zakat fitrah??? cepat2 bayar tau.. wajib tu... Last bayar pun raya 1st sebelum solat raya... 


Ok2.. kat sini CIk Iman taknak buang masa dan nak share something yang sangat2 penting.. Sebelum tu nak tanya pasal puasa korang dulu.. Macam mana puasa tahun ni?? Alhamdulillah penuh kan..  Korang puasa ganti dah habis ke?? ha.. jangan tak habis nanti kene bayar zakat fidyah. Yang tak puasa pun macam tu tau... Jangan skip pulak nak bayar Fidyah ni... Pesanan untuk CIk Iman jugak..

Ok, sesiapa yang musykil nak bayar macam mana zakat fidyah tu, boleh la klik kat link ni... gunakan link ni untuk kira zakat fidyah korang okey... 1 hari tinggal rm1.80 ye.. Dah sattle bayar, kene la puasa, jangan nak tinggal2 pulak kan.. :)  Haaaa~ penting ni.. yang saje2 tinggal puasa tu, jangan lupa bayar zakat fidyah, then kena sertai dengan taubat.. insyallah, Allah itu maha pengampun dan maha penyayang...


Terima Kasih Ustaz Abu Al- Faateh sebab share dengan saya. semoga Allah permudahkan urusan ustaz, murah rezeki ustaz Abu Al- Faateh dan keluarga.. Memberi rahmat yang luas pada ustaz... Semoga apa yang saya share ni menjadi manfaat mereka diluar sana.. Ameen

3 comments:

Along Adun said...

Tq sbab info ini Cik Iman Nasuha..

Along Adun said...

Tq for info cik Iman Nasuha.. :-)

iman nasuha said...

most welcome... semoga jadi panduan... share2kan ye.. insyallah bermanfaat.. :)