STUDY GROUP FRIEND'S

Saturday, 17 December 2011

new student at KUIM

Oooiiiiiii.... nak cerita baru2 ni.... cik iman dapat masuk KUIM... natang ape lak KUIM tu.??? ha... part ni cik iman nak cerita.. KUIM tu.. "Kolej Universiti Islam Melaka"... hihi~~.. punya la malas cik iman nak masuk awal.. abah la punya pasal.. kan dah masuk oren. . . . . . . . . . . . . . . . orentasi la.. toin kang kepala.. hihihi~~ nak share pic time kat KUIM...

1st time ni nak ke KUIM



adik saya pun masuk KUIM jugak.. hehe... yang kecik sebelah tu tak masuk ye..

Oppp.. Oppp... ha.. yang ni pun tak tersenarai dalam carta KUIM.. hihi~  ni cousin cik iman

ni kumpulan cik iman...

yang tuuuuuuu..... cik iman punya fasilitator... smart tak..?? ( 2 dari kanan ) kalau nak ngorat yang dalam ni pun sila PM cik iman ye.. jgn lupa bagi phone number..

 
ni awek2 dalam kumpulan kami.. :P

dalam dewan KUIM




ade abang ASKAR tuuu..... hihihi

ni time Qiammulail.. orang tengah Qiam kat dalam, dorang Qiam kat luar.. hehe.. 
bergelimpangan.. syahid

kalau dah nengok.. sila klik kat sini... Comel Cik Iman



4 comments:

Awesomeleya said...

Salam sis Iman :) Wah, best tak belajar kat Kuim nie sis? Leya dapat jugak Kuim nie, tapi tak tahu nak pegi ke tak :(

iman nasuha said...

wasalam.. :) mana2 belajar tak ade yang best.. :) yang penting niat kita nak belajar.. :)

Anonymous said...

susah ke coz ni? kenapa yuran mahal sangat? ada pinjaman tak?

Anonymous said...

Kuim ke swasta ke kerajaan? Yuran dia mcm mna?