STUDY GROUP FRIEND'S

Saturday, 28 July 2012

annoying kot.. :)

hello readers... dah tadaruus ke malam ni??? tadi g taraweh tak?? (pesanan buat diri ini yang selalu lupa.. )

ok, malam ni cik iman upload pic untuk tatapan sesiapa yang view blog cik iman.. hehehe~~ pic sem lepas dak ijazah sarjana muda psikologi ... memang sweet.. rindu saat ni.. hehe.. sorry .. pic yang di save buat tatapan umum... kalau nak buang pun tak boleh.. cuma yang tak suka je jangan nengok.. sebab muka korang agak anoying.. hehehe~~

Sis arif... hehehe... nyah SMP 1 sesi 2 2011/2012
time ni sem ktorang buat teter... "lorong belakang"

anjat boboy.. ni abg boboi boy... :)

sorry fatin & syima.. i masukan pic u all yang tak berapa comel.. 

acad & arif  "lorong belakang " 
bapak ayam : acad arip : sis nyah..

adik comel... aka alien pink yang tak berapa comel

jeng~ jeng~ jeng~ cik iman yang comel.. :)




7 comments:

piko pink said...

nk knl ngn nyah 2..haaha

iman nasuha said...

nak kenal ke??? hehehe,,,, boleh jek... anytime boleh.. :)

❤farahin izzati❤ said...

kelakar bab gambar no.2 (tanjat boboiboy) hehehe, tumpang lalu
http://ehfarahin.blogspot.com/2012/07/apabila-farahin-menaip.html

Ameerul Ashraf said...

HAHA!
mcm2 ade eyh..
gambar cik Iman je la yg molek abih kat cni ..

iman nasuha said...

hehe,, mesti... tuan punya blog kene comey.. :P

Nadia Elena said...

haha..macam2 aksi la korang neh..

iman nasuha said...

hehe.. banyak lagi aksi... cuma x sempat upload jek... :)