STUDY GROUP FRIEND'S

Wednesday, 18 July 2012

let's say hi to Adik Nasuha Nass

assalamualaikum.. hello reader friends... how are you doing? are you enjoying now? lalalaa~~ wee~~ are you here to get my life update?? haha~ annoying kan? malam ni memang i annoying.. sakit kepala mengadap lappy buat assingment yang berlambak.. assingment tiap2 minggu yang kene hantar.. ni la ujian study peringkat bachelor.. nak 1000 daya, taknak 1000 dalih..

so now, saje nak write new entry. rindu rasanya.. anyway just to let , lagipun macam tak rajin nak write new entry.. so, malam ni macam rajin.. because tadi terbaca blog sorang adik ni.. nama dia  nasuha. sama dengan nama cik iman...jom say hi sama dia..  HAI ADIK NASUHA...

ingat lagi, masa 1st time buka account fesbuk. cik iman letak nama "nasuha nass" la.. teringat pulak masa dulu... zaman muda remaja... sekarang muda belia.. OMG~ time first time buat fesbuk tu.. time cik iman masih study kat kelate kot,. tapi lama dah. mybe time tu cik iman study dip psikologi kat kelantan..

then yang menarik tentang adik nasuha ni.. yang paling best dia pandai buat header.. hehe~~ nak bodek dia tolong buat header.. bukan free ma.. bayar tau.. kan adik nasuha??

ini nama dia FATIN NASUHA.. dia kecik lagi... 
hai kakak nasuha... nak tempah header untuk kak cik iman boleh??
kak cik iman nasuha ni, malu2 nak mintak tempah header..so, adik fatin nasuha pon tolong la dia.. hehehe~~



2 comments:

Nasuha said...

tq kak iman. blm pernah org buat entry untk sy. ni 1st time. :'D

iman nasuha said...

lalala~~ hai adik nasuha... :) most welcome adik nasuha nass.. :)