STUDY GROUP FRIEND'S

Tuesday, 17 July 2012

Entry Sebelum Puasa

assalamualaikum..hi everybody.. selamat malam..sihat ke? rasa macam dah lama tak update blog ni.. dah berhabuk.... malam ni jari Cik Iman macam nak taknak je menaip blog ni.. bila fikir balik lama tak update, then nak merajinkan jari ni supaya longgar2. maklumlah, dah naik sem, assingment pun mula lah berlambak, tiap2 minggu ade je assingment.. mana tak pecah kepala otak ni.. huhuhu


By the way, rasanya entry ni untuk sebelum Ramadhan yang bakal menjelma... ya Allah, tak lama lagi dah. tinggal 5 hari lagi. ade lagi siap2 yang tak ganti pose? cepat2 habiskan yerk.. :) hehe~~ so, 1st time puasa dengan kawan2 kat melaka... macam tinggal kat oversea jek.. kali ni puasa kat melaka.. tahun lepas puasa dengan kawan2 di kelantan..

rindu saat ini...
makan dengan kak diana, kak nik, dayang, ngan riehan. rindu korang..



so, sebelum cik Iman melelapkan mata, merehatkan minda, menenagkan diri.. nak ucap RAMADHAN AL MUBARAK, RAMADHAN KARIM yang bakal menjelma tak lama lagi... ^^V



4 comments:

Ikmal said...

Assalamualaikum kak Iman... belajarlah rajin2 bila dah tamat nanti tunggu kena pinang jer dengan hero idaman akak tu... heheheh...

Ikmal said...

terlupa satu erkara lagi... Selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak 1433H... InsyaAllah puasa tahun nie penuh yer kak...? tapi kalau tak dapat saya faham.. hehehe..

iman nasuha said...

haha... amboih... pinang mende pulak adik syg... org pon tak nak akak, nak kene pinang mende pulak... lalalala...

iman nasuha said...

akak pose penuh insyallah.. lalala..hihihi...