STUDY GROUP FRIEND'S

Sunday, 22 July 2012

Love All

kami .. saling memerlukan, saling membantu.... 
kami macam 1 family kan, korang?
takde pun yang mengeluh... insyallah...
kerana.. kami kan keluarga bahagia...
inilah adik2 saya yang saya sayang...
ramai kan????
korang sayang kak Nas tak??
i love u all...
abadan abada...
kerana Allah kita bertemu.. dan kerana Allah juga kita berpisah...
adik2 saya semua ni, kacak, lawa..
macam2 perangai dorang.. nakal2 belaka..
ape2 hal pun korang memang the best.. 
kalau berkenan, boleh PM Cik iman ye.. hehe~~

tgk muka syikin... hehehehe

rai, acad and ezzat



eh, mana pakcik Bro dengan Ida??? lalalaal~~

picture ni time buat program di Sekolah Rendah Lubok Redan.. 
jangan main2.. program ni masuk berita ye.. ><

jangan tinggal kamiii!!!!!!



2 comments:

AL AZRUL said...

yea, sgt berertinya seorang kwn..
-kerana Allah kita bertemu.. dan kerana Allah juga kita berpisah...

iman nasuha said...

sy syg kawan2 saya... :)