STUDY GROUP FRIEND'S

Sunday, 31 March 2013

"MY CAREER PHOTO CONTEST"



Assalamualaikum.. tiba2 ternampak Segmen Cikgu AmieR FeKhRy ni.. CIk Iman pon join la.. Cikgu AmieR FeKhRy saya join ye.. Jom la join, saje nak share career saya ni.. Ceewah, macam fames emeess jek kan?? ayat career tu macam besar sangat jek untuk Cik Iman.. kikiki

Haloo~ nak citer terus ni.. Baca tau.. Okey, korang tau tak, CIk Iman bukan model, nak jadi model tak kesampaian.. #ayatPropa. Just Student je. huhu~~.. By the way, Cik Iman di beri kepercayaan dengan mereka tu untuk jadi model video lagu dorang.. Lagu dorang ni ala2 frust gitewww~  tQ yea sudi jadikan saya model korang...  Semoga success na.. hehe~ Korang nak tau, rupa2nya dorang ni student tempat Cik Iman study.. Shoot kami yang 1st, di Pantai Pengkalan Balak, then yang 2nd di Tanjung Bidara, berjiran dengan kem abang2 askar.. (Ushar sikit abang askar tu..  ^_^ ) lalala~~ kami buat snap2 pic untuk video 2 hari sebab salah seorang diantara kami mengalami kecederaan yang sedikit serius.. tQ syimah coz sudi jadi PA akak. ---> Hari ke-2 Cik Iman cun sikit.. :P

##Kepada tuan punya gambar yang baju putih tu, CIk Iman dah pertaruh gambar ni.. Just klik publish je.. keh2x.. Maka terpampang sudah muka kamu.. lalala ## JANGAN GOSIP YEA.

6 comments:

Dayah Danisha said...

datang dri segmn yg sma . jom singgh ?http://dayahdanish.blogspot.com/2013/03/my-career-photo-contest.html

iman nasuha said...

hi... :) tq yea..visit my blog...

sha dhira said...

wah.. so sweet gambar, bru nak gosip tadi.. hehe..
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/my-career-photo-contest.html

iman nasuha said...

haha... tak boleh nak gosipss.. dah ade... :)

siti fatima Arifin said...

boleh lah jadi model ateh nanti... shoot potrait.hikk.....

g.luck. chaiyok2

iman nasuha said...

hehehe... insyallah.. :P