STUDY GROUP FRIEND'S

Friday, 9 September 2011

follow me..

holaaa.... selamat petang semua.. petang ni cik iman nak cerita pasal follow mengfollow... cik iman jenis tak berapa kisah, tak kisah dan taknak la kisah sangat orang nak follow ke tak, tarak hal la. sebab cik iman tau, cik iman buat blog ni pun saje2 je.. macam takda perasaan je. hehe. dulu pun blog cik iman yang lama ade 62 orang jerk yang follow.. so, tak hairan le cik iman nasuha ni.. hehe... so, sesiapa yang follow cik iman tu, thanks na banyak2... suke la ade orang follow.. almaklumlah, kita ni bukan otai blogger.. sape la nak follow.. tapi ape2 hal, thanks la jugak sape2 yang jalan2 ke blog cik iman ni... tQ very much na..

buat pengetahuan korang, cik iman pernah buat blog masuk ni 4 kali.. tu pun saje2 je.. blog last cik iman yang lama , tak dihapuskan, malah tidak dapat dibuka.. so, cik iman mula la buat blog baru ni... frust gak, frust sebab ape?? sebab cik iman baru je ade berapa orang follower.. hehe.. tapi takpe la cik iman sekarang nak mula benda baru, hidup baru, wajah lama, tapi orang yang baru... tak mau la nengok cerita lama lagi...

to : cik kiwi, thanks na tunjuk ajar saya walaupun tak banyak... saya suke... 

2 comments:

ctk said...

lOr xpelah cik iman...rjinkan bw...cOnfem rmai..ct dlu pOn 10 orang jew....hehehe

iman nasuha said...

haha,, iman dlu bt blog je tau, nak mtk org follow pon x pandai... sampai la masuk ni jd 4 blog... tah pape.. hehe