STUDY GROUP FRIEND'S

Wednesday, 7 September 2011

game fesbuk

salam tengah hari, hari ni cik iman jadi macam menyampah le pulak... menyampah sebab ape?? sebab ni la... dorang ni kalau main game, tak reti TAK post kat fesbuk aku.. aku ape, aku pun main game.. aku menyampah sebab menyamak kat wall fesbuk aku.. maaf ye.. sebenarnye takde lah Cik Iman ni nak marah2. tapi malas nak padam natang yang kat wall tu.. lagipun, cik iman ni bukan pandai main game fesbuk ni.. tapi sekarang macam best le pulak. maybe, Cik Iman bosan kot duk umah sorang2...

2 comments:

putra said...

join blogger community at shivva.tk

iman nasuha said...

x pun.. huhuh...