STUDY GROUP FRIEND'S

Thursday, 8 September 2011

Rahsia Nafas Cintaku

selamat malam... hye2.. Cik Iman malam ni nak kongsi cerita la tentang nama penyayi nasyid ni... nama dia Lyn Amzah. pernah ke dengar nama ni?? korang2 mesti pernah dengar la, masuk TV pun dia..1st Cik Iman dengar lagu Lyn Amzah, lirik dia tu.. huh, best pulak.. cik iman tak tau sangat lagu ni.. tapi bila dengar best pulak.. time tulis blog ni, sambil2 dengar lagu dia.. hehe.. tenang je dengar lagu ni.. lagu ni, Cik Iman tujukan buat kekasih hati Cik Iman memerangkap tunang iman dan bakal ditabalkan menjadi husband Cik Iman tak lama lagi.. hehe.. dengar taw jangan tak dengar...

2 comments:

wie cruzzy said...

soo sweet..........romantis

iman nasuha said...

kata2 dia best kn?? :)