STUDY GROUP FRIEND'S

Saturday, 10 September 2011

promot blog ke kak??

aik?? macam tau2 je cik iman tengah promot blog kat dia... hehehe... atoi... memang kuat la aura kepromotan cik iman kat mawa,. dia komen fesbuk je, teros cik iman letak link blog ni kat komen fesbuk dia.. haha... tah pape je... buang tebiat.. kih, kih, kih.. siap sound lagi "iman nasuha, promot nampak akak :P " ah, cik iman kisah, promot tetap promot, nak follow tu belakang kira... by the way, thanks na kalau dah rehat2 cuci mata kat blog cik iman yang tak seberapa tomei macam tuan blog ni...

11 comments:

ctk said...

hehehe...biase la tuh..nk gak pOmOt kan...laen kali..pOmot yang ct skalik...hahhaa

iman nasuha said...

boleh aje.. malu nak promot, tp buat derk je... buat muka x malu.. hehehehe

ctk said...

hahaha...kantOi pOmOt...xpew2..bialah..sambil menyelam,sambil minum air..ye x?hehehe

iman nasuha said...

x mau menyelam sambil minum air.. nak menyelam sambil tangkap ikan... hehehehe

ctk said...

aik...gitu pOn adew?hahahahaha

iman nasuha said...

ade le.. hehe.. salu minum air je.. skali sekala tngkap ikan la.. hehe

Eena Arrina said...

haha.lau nak promot, takyah malu, mai promot blog kat blog ena, follow sekali, nnt msti ramai org usha blog iman :)

iman nasuha said...

yeke??? nak promot la ni.. jup.. otw... hehe

iman nasuha said...

yeke??? nak promot la ni.. jup.. otw... hehe

alif haris said...

heheh happy blogging :)

iman nasuha said...

hehe.. toin../ =)