STUDY GROUP FRIEND'S

Tuesday, 18 September 2012

Tak lapuk ditelan dek Zaman

Assalamualaikum.. hai reders...How are U? OOoo.. fine.. Ade ke yang tak tido lagi?? tengah pakai inai ke? ok2.. sila lah.. jangan lupa nak baca entry malam ni sampai habis ok. hihi~~ Rasanya tak lambat lagi Cik Iman nak ucapkan, "Selamat hari Malaysia" -_-v  so, kali ni cik iman nak share tentang 1 camera ni.. rasa2nye korang pernah tak pakai camera ni..?? mesti pernah kan? ni zaman cik Iman sekolah rendah lagi. budak sekarang tak pakai kodak dah bagai. DSLR, macam jenis. tapi yang menarik yang ni ha.. seriously kalau nengok dulu kaler kelabu, hitam je. sekarang dah bercorak2. cun giler.. 


See... Sweet kan?

Input only Film Kodak and can be applied directly


So, kepada yang memang suka camera ni dan nak mengembalikan ke era 90-an. try la beli.. trend kot. Just RM39.90 + postage RM7= RM46.90 only you will get this camera. Cik Iman pun tengah try nak ushar2 duit masuk pocket nak beli lepas ni.  
Nak lagi banyak ?? jom la ushar fesbuk dia angelicshoppebags


2 comments:

pha is said...

mmg mnat design dia, tapi tak pandai nk pakai kodak nih... sbb tu tgh kumpul duit nk beli "fujifilm x100". digital camera yg berdesignkan kamera klasik.. hehehe..

iman nasuha said...

sebab tak pandai jugak la boleh beli 1 untuk buat kenang2.. mana la tau, nanti zaman yg akan datang dah takde. :)