STUDY GROUP FRIEND'S

Wednesday, 19 September 2012

Makeup Class For Students

Hello.. Good morning.. hai readers.. masih tak tidur lagi ke? acctualy student2. malam cenggini takde keje, layan blog la, layan Ym la.. facebooking.. study (actually yang ulat buku.. hehe)

By the way, nak ajak rakan2 Cik Iman masuk makeup class.. memandangkan tempat nak belajar makeup, jauh. so, dekat2 je kan ade. mudah dan murah. so, jangan risau tentang tempat, tarikh tengok pada bila nak buat. nanti cik iman umumkan. so, sekarang Cik Iman just nak kumpul orang je yang memang nak belajar makeup. (hanya student KUIM- Kolej Universiti Islam Melaka sahaja) so, kalau dia rasa duduk berdekatan dengan umah cik iman, boleh lah suggest dekat kawan2 yang lain ok.. 

Seorang RM150 so, Special discounts for students RM80 only
Murah kan? So, apa lagi..
email @ call @ msg @ msg ke fesbuk cik Iman okey

Siapa yang nak ajar makeup? -----------> Cik Puan Akma, Bekas peserta Persona Nona TV3, Model, Makeup artis, Mak andam untuk dinner, student konvo, tunang & untuk pengantin..

4 comments:

piko ija said...

make up piko boley x??hehe

iman nasuha said...

hehe.. nakal.. boleh.. lalalaal~~ mengada jek dia.. :P

khairil fahmie said...

nk make up gk....

iman nasuha said...

haha.. gatai nak makeup gak.. boleh2.. jom la join