STUDY GROUP FRIEND'S

Saturday, 15 September 2012

Ramainyer Kawin dengan Tunang

Bismillaahirrahmanirrahim~~ selamat malam dan selamat pagi.. dah jam 1 pun.. heheh~  atcually tak tau nak hupdate mende dalam blog ni.. tak terluah dek perkataan.. tapi merasai dari hati.. Ceh ayat~ jiwang giler.. hehehe~~  So, teruja nengok member2 kawen, tunang.. terfikir jugak, bila la Cik iman nak merasai ape yang mereka rasa.. (jangan Otak Kuning..  >< ) semalam ade yang kawen, kemarin ade yang kawen, tadi malam ade yang nikah..(sya JB)

DOAKAN CIK IMAN PUN MENDAPAT JODOH YANG ENCEM, BAIK, SMART, SOLEh, BERPENDIDIKAN TINGGI .. of course la boleh terima saya seadanya dan boleh jaga Cik Iman.. hehehe~~ (demand kot) ^^V
Bersama dengan adik yang busuk lagi comel macam akak iman-----> Abby

2 comments:

nur azian said...

salam perkenalan..
btw betul2..ramai dah kawin..hehe..
terfikir mcm nk kawin la jugak..
hehehe..

iman nasuha said...

hehe,,, salam perkenalan.. :)