STUDY GROUP FRIEND'S

Thursday, 20 September 2012

Simple Craft Comel & Cute

Asslamualaikum.. hai selamat malam. ramai lagi yang tak tido kan, buat assingment kan?? hehehe~ Cik Iman curi masa update blog.. Coz tangan ni gatal nak update entry malam ni..Jom la jalan2 baca entry cik Iman malam ni.. entry cute, comel macam Cik Iman jek. hehehe~~

By the way, Cik Iman nak promot 1 lagi barang yang memang simple, tapi tetap cute. Salah 1 crafthand by  Miss Una "Rabbit Closed Eyes"  cute giler, kalau nak buat untuk perkahwinan, birthday adik2, kakak, aweks, pakwe , nak bagi kenangan perpisahan, untuk couple ke, whatever la... boleh tempah terus kt  Miss Una "Rabbit Closed Eyes" .. kalau by Cik Iman pun boleh.. :) so, amacam? comel tak?

Boleh add facebook Miss Una "Rabbit Closed Eyes"

Yang kat atas ni untuk tempahan perkahwinan Abang member Cik Iman (Fariza)
so, korang boleh tempah yang cute2, bayak pilihan dan boleh di bawa berunding untuk penetapan kartun

just klik sini je, banyak lagi :

cute kan? yang pakai tudung tu CIk Iman tag kat Miss Farhah
 yang doremon tu pulak Cik Iman tag kat Cik Abby

8 comments:

MéuzAngelo™ XXIII said...

buat satu set character doraemon, mesti smart.. haha

iman nasuha said...

tu la.. tp kalau nak, boleh oder je.. :)

pha is said...

tak tau la.. tapi saya lelaki, tengok biasa2 je.. hehehe

iman nasuha said...

adei.. salu pmpn yangt suke comel2 ni.. :)

mastura said...

nak oder kat mana cik iman?

iman nasuha said...

mastura, u boleh oder terus kepada husna.. di facebook dia. :)

SCA said...

alooo kiutnye ~

http://sampaicucuratap.blogspot.com/

iman nasuha said...

nak oder ke??? :)