STUDY GROUP FRIEND'S

Thursday, 13 September 2012

Dinner Bachelor Of Psycology

Assalamualaikum .. hai, good night readers.. selamat menjamu selera melihat gambar2 kontrovrsi yang sebenarnya tidak boleh di tanyangkan di khalayak ramai.. tapi kalau korang dah tengok, sHHuuutt tau.. (SEcret) jangan bagi tau orang k.. hehe~ 

So, tak lambat rasanya Cik Iman nak ucapkan congratulations to my class Bachelor Of Psycology "2". Korang memang Tip Top.. dari sem lepas paling Hot la.. ada je kelainan korang kan?? hehe~ siapa berani nak tanding.. sila lah..  hihihi~~ tema kami Ala- ala kampung.. ( nampak tak kain batik selempang tu??? )



orang kuat kelas kami. Aini


hang serap ( bukan sampah sarap okey~) hihi


wartawan dan cameraman berebut nak amek gambar artis SMP 2.. hehe~~

persembahan Gempaq dan giler2 SMP 2.. kelakar kot.. hehehe




pendekar dan puteri2 yang comel. puteri ke?

hulu balang ku.. kikiki~~

teka Cik Iman mana??


cik Rai.. paling cute dalam kelas kami.. hehe~

kalau tengok ni, dah macam Mahsuri tengah datting,, :)


i'm Cik Iman Nasuha.. dah kenal? :)

Lim.. Ustazah Lim


semoga ke akhirnya.. :) 





bergambar dengan salah seorang peminat setia Cik Iman.. thanks ye.. :)
thanks kepada peminat Cik Iman. nak balik pun sempat nak bergambar... hehe~ terasa di hargai.. (dah macam #retis la pulak.. ) hehe


puteri gunung ledang versi SMP 2

:::: Picture dalam ini sememangnya ditujukan khas buat Classmate Cik Iman.. I Love All.. Ummuah.. Ummuah.. Ummuah..

2 comments:

Falcoa wa ! said...

hye iman nasuha... salam kenal... hahahhaa

iman nasuha said...

hai.. salam kenal.. :)