STUDY GROUP FRIEND'S

Wednesday, 19 September 2012

Magic Pink

Assalamualaikum. Selamat pagi.. buat ape tu? baru bangun.. dah2 bangun, jom try Magic Pink ni.. 
Ape tu Magic Pink Cream?
Magic Pink Cream adalah natural extract. Ala2 blusher, tapi dia menjadikan pipi kita natural pinkkish. tak payah nak pakai blusher lagi.. 

How to Using??
Korang just apply kat pipi macam pakai blusher, then titik 3 kat pipi sebelah kanan dan kiri. After that, sapu pakai tangan je kat tulang pipi.

Ada sesiapa nak try Magic Pink Cream ni??
pengganti blusher.. jangan risau ianya diperbuat daripada ekstrak tumbuhan.
jadikan pipi pinkish...

Harganya hanyalah RM7.50 (just sold to my friend only) kalau nak jual jauh2 kene charge postage RM6. so, buat sementara waktu ni Cik Iman hanya jual di sekitar KUIM sahaja..
 # If korang berminat boleh msg hp, msg facebook, email kepada cik iman. 

2 comments:

mastura said...

lama dah cari ni... nak oder boleh cik? macam mana nak kira?

iman nasuha said...

magic pink ni saya just jual di sekitar kuim dan untuk student sahaja. kalau nak oder hanya tambah postage rm6. tQ :)