STUDY GROUP FRIEND'S

Monday, 7 November 2011

Ciri Lelaki Yang Cik Iman Idamkan

tetiba, buat 1st timenyer Cik Iman nak join segmen apit.. bukan join contest dia je, saje je cuba nasib.. actually, ada jugak pengalaman Cik iman nak mencuba. hehe~~ but  now, cik iman dah pilih doodle comel yang kaler merah.. jeng~ jeng~ jeng~~
iniah ciri lelaki  idaman Cik iman.. **wink**

okey, tanpa membuang waktu, cik iman laju je type ciri lelaki idaman... hehehe~~ mestilah ciri2 tu ada pada tunang saya yang ensem kacak lawa... *toin kepala** sikit.....

1. WAJIB!! yang beriman dan beramal soleh..

2. tak kedekut ( coz, Cik Iman suka shopping.. ^_^V )

3. mestilah jujur.. ( nasib la tunang Cik Iman jujur.. hehe~~ )

4. menerima saya seadanya. cik Iman ni macam2 hal.. kadang2 buat orang pening... hehehe

5. tak merokok.. ( tak mau nanti laki cik iman sakit~~ dah nama sayang... )

6. dia tak banyak cakap.  cik iman suka cakap. cukup lah saya je yang cakap..hahahaha. ( bagi dia pening cikit.. )

7. gila- gila... ** toin** sikit.. boleh layan Cik Iman ketawa besar2.. hehehehe~~ i mean, boleh 1 kepala dengan Cik iman... ( join carik pasal sama2.. 1 angkatan.. *toin** 2x.. ha.. kan dah kene... ^_^v  )

ini lah masa2nya nak tag nama mereka yang cantik, tanpa sebarang hadiah yang akan diberikan oleh cik iman... hehe~~ cik QaQa , cik CTKcik tempe


kalau nak cuba nasib, boleh klik " MUCUK " yea... ( ayat keramat untuk mr.apit hehee..)


8 comments:

ctk said...

ntict buat gk kt blog kedua ye..hihihi


*ciri2 tu mesti ader kt tunang kamu..ceh! :P

iman nasuha said...

hehehe.... ^^V haruslah ada pada tunang saya... ct nak buat kat blg yg kedua ke???? nak nengok

Hafizzi Aziz said...

wah ada ayat keramat ye..thanks join ye..

iman nasuha said...

hehehe... keramat la... mana tau menang.. kui2... :P

Eida Arina said...

hai kak..saya dtg dri segmen yg sama...nice to meet you :)

insyaAllah fiancee kak ada sume ciri2 tersebut kan kan kan? :)

iman nasuha said...

hehehe.. thanks dik... amin.. nak nengok la blog dia.. :P

cinonex coreyan said...

susah nak cari tu..yg ade pun tingl spesis mcm cinonex ni jea..bhaha

iman nasuha said...

hehehe.. tah la cinonex.... iman no komen.. :P