STUDY GROUP FRIEND'S

Wednesday, 16 November 2011

Last Night

helo.. good afternoon.... hai2...  hari ni mood Cik Iman terfikir nak update blog.. bila fikir2 balik, ape dia yang Cik Iman nak posting?? so, rasa2nya nak share la picture adik cik iman yang cik iman touch up muka dia.. hehe~~  but, Cik Iman just nak share pictures yang kami ambil last night.. sengal2 malam tu.. macam ape je... maklumlah, take pictures pakai handphone..~ terpaksa la edit pic tu bagi santek..

ha~~ ni adik Cik Iman... " Cik Farhah Hairudin "  sama tak muka dengan akak dia.. kalau tak sama tu, dia bukan adik Cik Iman,. dia anak orang lain... hahaha..~~ okey, by the way... just nak share je.. kalau ade peluang jadi model pun agaknye macam tak sesuai.. ** Toin kepala .haha... ^_^V doakan kami berjaya dunia dan akhirat... amin... 








4 comments:

Saia Budax Lanun said...

Assalam, aQue sangkakan kak Iman masa muda2 dulu... huahuahua...

iman nasuha said...

haha.. akak muda2 dulu?? muda la sgt... kikiki

Mia Meymi said...

adik yg comel. :)

iman nasuha said...

hehe.. thanks na... ^_^