STUDY GROUP FRIEND'S

Friday, 11 November 2011

makna 11.11.11

asslamualaikum... 
salam hari jumaat... ( update lewat ) hehe... ha.. Cik Iman tau sangat. kebanyakan blogger hari ni update tentang tarikh hari ni kan? keramat ke?? takde la keramat sangat... 11.11.11 je...  hari ni takde ape pun yang special.. cuma hari Jumaat je... kan jumaat penghulu segala hari.. 

sebenarnya apa yang ada pada tarikh ni ye??? orang kawin ke?? artis kawin kan???? datting hari ni, jumpa pakwe makwe ?? jumpa benda surprise ke? ataupun makan sedap2, coz hari ni "bukan aku yang masak, mak aku yang masak.." haha~~ by the way, hari ni Cik Iman tak tau buat ape.. kuar pagi tadi jalan kat pasar, haha~~ paling best belanja adik saya makan aiskrim harga 50sen.. hehe~ tu kot tarikh keramat... ( tak bersyukur betul minah tu.. nasib baik la dia adik saya... kikiki~~ )

by the way, mudah2 hari ini memberi manfaat kepada kita semuanya.. tentang nikmat islam dan iman... perbanyakan amalan, berzikir.. dan perkuatkan lagi ibadah kita.. especially, diri Cik Iman sendiri... hehe~~  


2 comments:

Saia Budax Lanun said...

Assalam... saya tak nak belanja kah kak Iman... huhuhu


~Aq Lanun Kitera

iman nasuha said...

hehe.... meh dtg johor... :P