STUDY GROUP FRIEND'S

Saturday, 5 November 2011

ngok.. ngek.. ngok .. ngek...

assalamualaikum.. salam pagi Sabtu... lama dah sebenarnyer Cik Iman tak update blog ni... rindu rasanya... macam takde idea nak share apa2 dalam ni.. nak share, tapi macam tak nak share.. ( macam mana tu?? keh.. keh.. keh.. ) actualy, hari ni nak berceloteh sikit la... coz, lama dah tak update blog kan...mana tah kawan2 blog aku yang dah menghilangkan diri tanpa berita... T_T  hari ni nak carik balik.. kepada sesiapa yang kenal ke, tak kenal ke... tegur2 la Cik Iman dalam ni.. tak pun rajin2 la ye add fesbuk ngan follow twitter. kalau dah malas sangat, follow je blog..( merapatkan silaturrahim. hehe ) . ^_^

Cis!! tak hingat kat I la tu... toin..toin... ape2 hal pun thanks kepada kawan yang ingat kat Cik Iman.. rindu gamaknyer.... hehehe.. especially Cik qaqa ingatkan dah tak ingat kat kita lagi... hehehe....  thanks ye ingat kat saya... **wink** gumbira rasanya... ingatkan nak la mintak tolong dia ajar cikit2 tentang blog ni... almaklumlah... Cik Iman ni kan tau tulis je... natang ape dalam ni manalah tau... hehehe... tunjuk ajarku sifu ye   Cik qaqa. nak add fesbuk Cik qaqa. tah mana tah cik iman nak add.. senang dan mudah, add semua.. hehehe

7 comments:

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

haha ! gembira ek ? qaqa lagi gembira taw . weeee :) dh add fb qaqa ek ? hm akak na minta tolong ajar tang blog ek ? hm qaqa okay je kak . hehe

iman nasuha said...

heheh.. aha.. tunjuk ajar ku siput... hehehe... tengah rajin ni.. hehehehe

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

haha ! na ajar cmna ek ? hehe . akak masuk blog lyssa yg qaqa bg td tuh lah . kt situh bnyk tuto

iman nasuha said...

ni try la ni... hehehehe.... thanks na... akk ade banyak nak tanya... tapi nanti dulu... kikiki

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

haha . okay-2 . akak tanya je . post je kt wall qaqa tuh ek .

iman nasuha said...

ok syg.. nt akk post.. :P

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

hehe . okay bha kalau akak :)