STUDY GROUP FRIEND'S

Saturday, 12 November 2011

SEGMENT : BLOG pakjoe BERAT TAK?


hai, selamat malam korang2.. tiba2 tadi Cik iman terbaca kat  "Blog Of Sabah", pakjoe post segment ni... tetiba jugak lah Cik Iman macam nak follow je segment dia... 
sebenarnya blog pakjoe ni, berat... berat la.. sebab dia tak jenguk pun blog Cik iman.. hehehe.. just kidding.. blog pakjoe buat masa sekarang menepati citarasa pengguna.... kikiki~~ by the way, Cik Iman nak sound dengan berhemah dan bersopan santun sikit kat pakjoe.. ( actually, sound2 manje gitu... hehe~~ )  intai2 la blog buruk Cik Iman ni... hehehe
sape2 yang nak kenal dengan lebih rapat pakjoe ni.. klik je nama dia... tak pasal2 korang dah berkenalan dengan pakjoe yang kacak ensem ni.. hehehe~


6 comments:

cerita best said...

hehehe pandai promo pakjoe hahahah tq la sebab join segmen pakjoe

iman nasuha said...

hehe... nak amek hati pakjoe... bg dia salu intai blog kita.. kikiki

Hackers said...

ehem2...usha nampak..hahaha

iman nasuha said...

ushar la... sbb hackers taknak layan blog iman.. :P

cerita best said...

sori2 pakjoe lupa lak nk bg tau dekat semua bloger yg nma segmen yg tuan blog join akn dinaik setiap hari sabtu 9.00pm tuan blog tggu ja nnt pakjoe akn hantar senarai link yg sudah join SEGMEN : BLOG GUA BERAT TAK? blog dekat satu per satu sabar ye....pa2 pun pakjoe minta maaf sgt2 sbb pakjoe lupa nk bg tau besa la dok makan semut selalu heheheeh pa2 pun pakjoe nk bg tau lg nie setiap hari sabtu macam biasa la klo dekat blog pakjoe SEGMEN kul 9.00am harap join tau hehehehe alamak terbuat karangan la pulak sori erk heheheh

iman nasuha said...

nsyallah kalau sempat... sebab cik iman sekarang memang selalu bz,.. huhuhu