STUDY GROUP FRIEND'S

Monday, 7 November 2011

Terima Kasih Cik Hati

assalamualaikum.. selamat petang semua, hari ke-2 raya haji.. hari ni best sangat ada orang yang baik dah siap buatkan cik iman doodle comel. sopan giler doodle tu, muslimah tuu.. berkat usaha tak malu Cik Iman mintak Cik Hati tolong buatkan. **toin kepala** hehehe~~. apa pun, terima kasih banyak2.. best sangat ada orang yang sudi buatkan doodle free untuk saya... akan ku abadikan dalam blog ku ini... chait... ( ayat macam dalam filem jerk.. hehe.. ) susah2 jerk dia buatkan... walaupun Cik iman dah tau Cik Hati memang rajin buat doodle ni... hehe~~ by the way, tak ada apa yang ingin saya ungkapkan, "SUKA SANGAT DOODLE TU!!!!". ( nada menjerit.. hihihi.. ) walaupun  Cik Hati dah try nak hantar banyak kali kat email saya, tapi tak masuk2 jugak. so sekarang, sampai cik iman bagi email lain.. hehe.. akhirnya sampailah ia ke dalam blog Cik iman ni..
kalau nak tengok doodle cantik, boleh la klik  Cik Hati

4 comments:

hati♡ said...

sama2 kasih..
rsopannye dia.. hehe ^^,

iman nasuha said...

hehehe... <3 suka sangat2...

ctk said...

besnyer dia..asek dpt doodle je..huhuhu

iman nasuha said...

HEHE~~ rezeki... ^^V