STUDY GROUP FRIEND'S

Saturday, 5 November 2011

geram nengok DOODLE dia

haaa.... geram betul aku dengan doodle2 dorang buat ni... tiba2 aku nampak kat Bloggers of Sabah.. kikiki.. .. macam mana cik iman ni boleh masuk dalam Group tu pun tak tau la. tiba2 fesbuk Cik iman menyebok dalam tu ... hehehe... argh, whateverlah... yang penting ade benda yang cik iman teringin sangat macam blog orang lain ade..... hehehe..tula, orang kata hidup ni kene pandai, biar tercampak kat mana pun, yang penting pandai bawak diri macam saya.. baru ada kawan yang kawan dengan kita.. hehehehe..

so, sekarang cik iman dapat itu doodle.. free tu... konon je tanya tadi kat tuan dia apit.. sebenarnyer nak mintak doodle tu... tak malu kan..?? tapi bukan Cik Iman je yang mintak rupanya.. ade lagi.. **toin kepala** hehe~~ rambang mata I bila nengok doodle dorang buat ni... tetiba nampak pulak doodle lembu kat  apit.. adui... Cik iman mintak lagi... buat muka tak malu... heheheh~~ kalau malu tak dapat.. saya mintak izin ye  apit amek doodle awak yang comel macam saya.. hehehehe~~ thanks memberi keizinan kepada orang yang tak tau buat doodle ni... ceh, rendah diri la pulak.. hehehe..

ha,, ni dia doodle yang cik iman ambil kat blog  apit..
haaaa~~ cik iman amek kaler merah.. coz, kita kan suka kaler merah...

:: lembu pun cik iman mintak kaler merah jugak.. ade ke lembu kaler merah?? hehehe... takpe la... yang penting  apit buat ade lembu kaler merah.. **wink** nak letak kat aidil adha,, hehe
nak kumpul manyak2 doodle la..

4 comments:

saya KILA said...

waa . cantiknya doodles tu .saya harap saya dapat buat 1 . hehe ^^

iman nasuha said...

hehe.. thanks syg... tapi ni bukan Cik iman yang buat... fizgraphic yang buat... hehehe.. mintrak izin nak amek doodle dlm tu

ctk said...

terbaik la apit...dia memang pkar doodle..hihihi...sume nk wrne merah yeee..ish2..

iman nasuha said...

hahah.. memang suka kaler merah... :P