STUDY GROUP FRIEND'S

Monday, 7 November 2011

"Contest The Most Creative Review by Ezzattie Ezzat"



by the way, taknak cerita panjang lebar sangat.. just jeles je.. macam mana la dia boleh buat header blog comel macam ni.. ingat umur besar ngat.. jangan main2, zattie pandai dah bisness on9 yea.. Cik Iman yang muda belia dari dia pun tak pandai buat mende2 ni.. ( adik... tolong ajar akak boleh??? hehehe~~ ). **toin kepala** sikit.. ^_^V

Cik Iman join contest ni pun saje2 cuba nasib.. mana lah tau dapat hadiah best.. memang le Cik Iman suka sangat2.. ( doa banyak2 biar dapat.. ~hahaha~~ mengada je..  )

kalau nak tau la, dalam blog zattie (klik je.. ), macam2 ade.. kucing ade, actually blog ni memang banyak kucing pun.. comel giler.. ade kucing tergantung, macam2 bentuk dan jenis kucing dalam blog zattie... ( nampak sangat dia suka kucing..)


blog yang lagi 1, memang blog bisness... dia ni jual barang kesihatan ngan baju2.. kalau nak kurus ke, nak cantik ke, klik kat sini...zatie shop



nak discount lagi lah ade... hehehe..bulan november ni pun dia ade buat promotion. klik je jangan malu.. rajin betul dia promotion barang2 dia.. tu la nama dia "usaha tangga kejayaan" nak kaya kene usaha.. baru ada ong... (tu orang cina cakap.. hehehe ) so, kalau nak klik je zatie shop.. beli ape yang nak..  oder je terus.. hehe..


:: pesanan ikhlas ni... lepas baca rajin2 la tulis feedback.. hehee... ~~  ^_^V

3 comments:

Cik tikah said...

wah! macam best je. hehe

iman nasuha said...

jom la join.. :)

miss aty said...

singgah dari contest yang sama =D

http://missaty.blogspot.com/2011/11/contest-most-creative-review-by.html