STUDY GROUP FRIEND'S

Saturday, 5 November 2011

doodle oH doodle

amboi... tengok orang ade doodle, aku pun nak gak buat.. tapi tak pandai nak buat.. almaklumlah,, Cik Iman ni tak sekereatif mereka yang kereatif... chait,.... hehe~~ TOLONG! TOLONG! NAK DOODLE COMEL JUGAK!!

dari masa tu aku try jugak buat, macam harem... huhu... tarak jadik,.. sampai la lappy aku kene format... tetiba aku ade la bukak blog sorang ni, konon blogwalking tetiba terserempak dengan blog inibeloghati .. alamak aih... cun gak doodle dia buat. pakai baju kurung tu. tak kurang comel macam Cik Iman.. hehe~~. ( tiba2 terfikir,, kalau lah aku pandai buat natang doodle ni, memang aku lanyak buat tiap2 hari sampai lah aku bosan tak mau ngadap lappy lagi... hahahahahahahaha ) ketawa sakan.... gumbira la tu...  then dengan tak malunyer, aku type la kat shout box inibeloghati .. mintak doodle..pun aku gtau, nak jugak doodle cun macam dia ( siap ugut ngan paksa ).. haha tipu!!.. tapi aku ade la mintak kat dia nak doodle . hehe.. malu betul Cik iman.. cik iman mintak pun dengan cara berhemah dan bertatasusila.. tak main curik2 je ye.. hehe

6 comments:

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

if akak na belajar buad doddle akak masuk sini . www.lyssasecret.com . kt situh dia ada bgtaw cara-2 na buad doodle .

iman nasuha said...

yeke?? nanti akk try.. akk buat tak jadik jek.. geram... huhuhu T_T

hati♡ said...

hai iman.. alahai.. segannya sy.. susah2 je wat entry ni.. hehe nanti awak tinggalkan email awk pd sy kat entry baju kurung tu.. sy akn sent pd awk kemudian.. rajin2 la jengah k :)

iman nasuha said...

ayooo... hehe... ni buat muka tak malu ni main mintak je.... bpe kene bayar??? iman bayar doodle yang hati buatkan tu k.. :) i'allah saya rajin menjengah... =)

hati♡ said...

xperlu.. buat masa ni free of charge! ^_^

iman nasuha said...

hehhe.. tQ na... =)