STUDY GROUP FRIEND'S

Monday, 7 November 2011

CONTEST BLOG TER-COMEL

heloo... selamat malam... hehe~~ 1 hari ni ade je orang yang ajak Cik Iman join contest dia.. yang seronoknyer hadiah dapat topup tu... bagi sesiapa yang suka msg ngan call... sila lah try join contest ni... ni Cik Iman nak try la.. mana la tau ada rezeki.. hehehe...
eh, sape kata blog Cik Iman tak comel?? antara banyak2... blog Cik Iman je comel sikit... ( perasan je.. hehehe )
whatever, yang penting sekarang korang yang tak follow blog ni, sila follow yea... 
1st yang korang kene buat, buat je 1 entry tentang contest blog ter-comel. then letak je banner yang kat atas tu dalam entry korang...last skali, korang tag nama member korang yang manis2.. hehehe... 3 orang jerk..
eh, ada lagi 1, korang kene letak link korang kat sini KLIK SINI.

siapa yang nak kene tag ye??? 

8 comments:

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

aik . akak ada tag qaqa jugak rupanya . haha ! qaqa pun ada tag nama akak . qaqa ta taw pulak akak ada join contest nh . hehe . btw thx tag me kak .

iman nasuha said...

hehehe.... thanks dik... :P akk pun malam td saje join2... ^_^V

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

ohh ya ? hehe . semalam lagi qaqa na join tp ta sempat na hapdate entri . hehe

iman nasuha said...

hehhe,, akak pun takde keje,.. tu update,,, saje je layan contest.. tak pernah pun.. tetiba jerk rajin... hehehe

aiNAA kHOdOri said...

gudluck.......

iman nasuha said...

thanks adik.. join la sekali

aiman fanboy k-pop said...

wahhhh...hebat!!
ada pluang punya blog awk nk mng nih..keep it up...^^

iman nasuha said...

hehe... cuba nasib je... xde peluang kot... kui2.. :P