STUDY GROUP FRIEND'S

Monday, 7 November 2011

"ieyza Afiena 1st Giveaway"

tak tau kenapa mood aku hari ni, asyik nak join contest je... taknak buang masa... tadi Cik Iman nampak je link join dia... ape lagi, klik je ieyza afieyna. ** toin**... hehe~ tiba2 buang tebiat join contest... buruk benor perangai... tamak.. hehehehe... ( ape aku kesah..dapat tak dapat, belakang hari... tengok lutut la... hehehehe~~ ayat macam kompom dapat je...  )
so, sekarang, ceritanya, Cik iman tak kenal ieyza afieynaieyza afieyna pun tak kenal orang comel macam Cik iman.. hehehhehe~~~ ape lagi, korang join la jugak.. sampai 16 november je... rugi tak join... ^_^V

so, nak tag nama sape ye yang bertuah??? sape2 je la... yang penting tag... hehehe~~~

4 comments:

ctk said...

hehehehe...kamu pon join gk ke...gudluck ye dear..hihihi

iman nasuha said...

hheehe... saje je join... ^^v

ieyza afieyna said...

salam..

hye... thanx join 1st GA ieyza.. :)

gudluck ye.. ^^

iman nasuha said...

wasalam... hehe.. okess.. ^_^