STUDY GROUP FRIEND'S

Sunday, 13 November 2011

(Contest) Anugerah Blog & Blogger Paling Popular


salam alaikum, selamat pagi para pembaca sekalian... patang kemarin Cik Iman di jemput dengan segala hormatnya oleh Fixx untuk join contest ni..  dengan muka tak malunya, Cik Iman cakap sombong kat shout box dia... so, ape lagi.. dengan pantas kilatnya, dia pun membalas... hehe.. menjadi jugak nak umpan si Fixx ni..

so, sebenarnyer takde apa yang Cik Iman nak cerita tentang Blog Cik Iman ni. walaupun Cik Iman tau, blog ini tak berapa best macam blog blogger lain. dah la tak somel.. (nasib  tuannyer somel..hehe ) actually, blog ni sebanarnya saje2 je. bukan mahu membuat populariti murahan atau sebaliknyer... coz, sejak akhir2 ni buang tebiat nak join contest.. ( i mean, join senang2 je... kalau contest macam untuk orang teror2, memang le cek tak mau join... malas nak rajin2 kan diri. haha.. lagipun blog ni adalah blog ke-4 blog Cik Iman kot.. lupa la.. by the way, Cik Iman teringin jugak nak jadi macam blog dorang ni,.. tapi apakan daya,saya tak mampu.. terfikir jugak nak buat contest... nak buat contest lagi, nak buat itu, nak buat ini. kang tak pasal contest kemana, semua tah kemana... tak jadi 1 habuk pun.. ^_^ ade jugak blogger yang cadangkan Cik Iman buat contest.. (dalam perancangan. insyaallah.. hehe...)

okey, kalau nak kata design blog ni.. hehe.. macam budak2 je... takde design pun blog Cik iman ni... buruk giler.. ** TinG~ TOnG~~. argh, bila nak creative ni... huhu~ so, kalau nak tau syarat contest ni boleh nengok kat bawah, than korang boleh la follow blog Fixx .. klik je nama dia, keluar la muka dia yang somel tu.. hehehe


orang yang akan tertag oleh Cik Iman , taraaaa~~~


3 comments:

Fixx said...

thanks..
sudi join contest ABBPP
good luck! (^_^)

iman nasuha said...

thanks na... ^_^

onie said...

wahhh! tak kisah la blog comel ke tak ..yg penting kita ikhlas blogging kan,hehe...salam perkenalan awak :)


good luck ye