STUDY GROUP FRIEND'S

Saturday, 5 November 2011

Salam Aidil Adha

assalamualaikum Olls.... pada petang yang indah dan ceria ini, saya ingin mengucapkan selamat Hari Raya Aidil Adha, selamat Hari Raya korban atau untuk orang yang tak paham bahasa, terimalah selamat hari Raya haji ... especially yang beragama islam, kawan2 yang terintai blog Cik Iman, kawan2 yang memang intai blog Cik iman secara rela dan terpaksa.. kawan2 blogger walaupun Cik Iman ni bukanlah Blogger tegar... **Toin kepala** kat tempat Cik Iman banyak dorang korban.. rasa2nyer la 30 ekor lembu ditumbangakn... tapi tahun ni buat kali ke-2  kot family Cik Iman buat korban di Kemboja...
ni pun amek kat  fizgraphic

pergh.. bila la rasanya nak berjalan di Kemboja... nak merasai kesusahan dan kesulitan umah islam di Kemboja.. setahun sekali tu nak makan daging lembu korban...kita kat sini tiap2 hari boleh makan.. sampai lah berpenyakit..( macam Hj Hairudin---> i mean ayah saya... ~~lalalala~~ ). hehehe~~ ada rezeki, tahun depan insyaallah nak jalan kat kemboja.. rumah anak angkat ummi dan abah Cik Iman... so, apa kata next year ramai2 kita korban sebahagian lembu kat kemboja... bukan kat situ je.. sekarang kat Palestine, dan negara2 islam.. boleh la ramai2 join korban dan aqiaqah kat sana.. sekurang- kurangnya ada orang yang mendapat bahagian macam kita yang dah mewah kat sini.. sama2 share saham akhirat lagi bagus.... ~peace~~

KEMBOJA atau nama lainnya CAMBODIA

:: ya Allah, tengah sedap2 mengata ayah cik iman, lupa pulak hari ni 5 nov besday ayah cik iman.. hehe..~~ sorry abah... "semoga Allah merahmati abah dan segala kehidupan Abah selama menjaga dan mendidik kami 2 beradik...semoga nikmat iman dan islam serta kesihatan diberikan oleh Allah.. amin Ya Rabbal alamin.... "

2 comments:

ctk said...

wah..g kemboja ke...xpernh lg jejak kaki kesitu..hoho

salam aidiladha n heppy belated besday to ur father :D

iman nasuha said...

saya pun tak penah jejak sana... tahun depan i'allah,... =) besday kat ayah je??? Cik Iman pye besday x wish pun.. 2 nov... huhuhu T_T