STUDY GROUP FRIEND'S

Thursday, 10 November 2011

jom CHECK berat blog

assalamualaikum.. **toin kepala** cikit.. hehe~~. kepada kawan2 blogger yang Cik Iman sayangi. kali ni Cik Iman nak share dengan korang yang nak timbang berat blog.. ( Cik Iman tau, dah ade Blogger yang buat, tapi tak kira Cik iman nak buat jugak.. kui.. kui..kui. ) buat pengetahuan korang, ingat kita je ke kene timbang?? blog pun kene jugak timbang jugak.. kalau dah lambat tu makna dia kene la buang widget yang entah ape2..

 by the way, kalau korang taknak buang pun takpe.. "dah aku punya blog, ikut suka aku la... nak berat ke, nak ringan ke, ade kau kesah..??" hehehe~~ klik je. tak kene bayar 20sen pun.. ^_^

3 comments:

Cik tikah said...

tak suka g blog yg berat dan gemuk. hahaha..

iman nasuha said...

^_^V toin

fiQ'Ra said...

+ berat blog dgn berat mas = berapa lah agaknye yer.. hehe :D